» » Dueti Sali Dhe Feriz Krasniqi - Këngë Popullore Shqiptare

Dueti Sali Dhe Feriz Krasniqi - Këngë Popullore Shqiptare download free

Dueti Sali Dhe Feriz Krasniqi - Këngë Popullore Shqiptare

Tracklist

A1 Tre Kavazë Rrinë Në Derë
A2 Kalldremit Po Më Shkon Si Shah
B Zuna Kajkë Rashë Në Detë

Credits

  • Strings, Vocals – Feriz Krasniqi, Sali Krasniqi
  • Written-by [Kënge Popullore] – Traditional

Barcode and Other Identifiers

  • Matrix / Runout (Runout A): EP 16243 A 25029
  • Matrix / Runout (Runout B): EP 16243 B 25029


Related at Dueti Sali Dhe Feriz Krasniqi - Këngë Popullore Shqiptare: